Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

15o Εναλλακτικό CampingΝεολαίας ΣΥΝ στις ακτές της Πιερίας




Το 15ο εναλλακτικό camping της Νεολαίας Συνασπισμού θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Βαρικό Πιερίας, στην περιοχή του Λιτοχώρου, από τις 27 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου. Δέκα ημέρες γεμάτες από συζητήσεις, συνελεύσεις (μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων), προβολές ταινιών, workshops, εκδρομές, συναυλίες, beach parties, αθλητικές δραστηριότητες.
Σε μία περίοδο όπου η νεολαία έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, την ανεργία και την επισφάλεια, το camping της Νεολαίας Συνασπισμού προσφέρεται για οικονομικές διακοπές. Ταυτόχρονα, δίνεται στους νέους ανθρώπους η δυνατότητα να κουβεντιάσουν και να μοιραστούν τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους για την παιδεία, την εργασιακή πραγματικότητα του μνημονίου, το ζήτημα της ανεργίας, τα οικολογικά θέματα, την μετανάστευση και την ακροδεξιά.
Καθημερινά, θα υπάρχει και  πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, ενώ στο camping θα  συμμετάσχουν και αντιπροσωπείες από νεολαίες του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, με τους οποίους θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε εμπειρίες, αλλά και να σχεδιάσουμε από κοινού καμπάνιες και δράσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Οι αναχωρήσεις  θα πραγματοποιούνται στις 27, και 28 Ιουλίου, ενώ η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί την 5η Αυγούστου. Διαμονή κατά άτομο: 4 ευρώ ημερησίως. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν με την εκπτωτική κάρτα συμμετοχής στο camping (κόστος 20 ευρώ για όσους μείνουν από 4-10 ημέρες και με εκπτωτική κάρτα 10 ευρώ για όσους μείνουν μέχρι 3 μέρες). Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο  2103809319 και στοneolaiasyn@yahoo.gr. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του camping.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου