Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η Μαρία Βουλκίδου νέα Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύδνας-Κολινδρού

http://www.olympio-bima.gr





ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Έκλεισε το ζήτημα που είχε προκύψει με την παραίτηση του, πρώην πλέον, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Πύδνας-Κολινδρού, καθώς από το βράδυ της Πέμπτης η Μαρία Βουλκίδου είναι η νέα κάτοχος αυτής της θέσης. Για την εκλογή της βέβαια χρειάστηκαν δύο συνεδριάσεις, καθώς την πρώτη φορά δεν πέρασε η πρόταση του δημάρχου Βαγγέλη Πολύζου. Τελικά, στη συνεδρίαση της Δευτέρας  όλοι οι σύμβουλοι της πλειψηφούσας
παράταξης ψήφισαν την κα Βουλκίδου, με το αποτέλεσμα να είναι 15 υπέρ και 9 κατά της εκλογής της.
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Ο δήμαρχος, σχολιάζοντας τα όσα είχαν συμβεί στη συνεδρίαση της 26ης Ιουνίου, όπου τρεις σύμβουλοι της πλειοψηφίας ψήφισαν «λευκό» και δεν εκλέχθηκε η νέα πρόεδρος του Δ.Σ., είπε πως αυτό το γεγονός δεν τιμά το δήμο, σημειώνοντας πως δεν ήταν «πολιτική ήττα» για τον ίδιο. «Ένας πολιτικός ηττάται από το λαό», είπε χαρακτηριστικά, προτείνοντας και πάλι για Πρόεδρο την κα Μαρία Βουλκιδου. Μάλιστα, ο κ. Πολύζος την ώρα της ψηφοφορίας αποχώρησε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ανέφερε πως η μη εκλογή προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ήταν μια προσωπική πολιτική ήττα του δημάρχου, σημειώνοντας πως το συνδυασμό του δεν τον αφορούν τα εσωτερικά της παράταξης που διοικεί το δήμο. «Υπάρχει πολιτικό μήνυμα, αλλά δεν θέλετε να το αποδεχθείτε. Κάποιοι σύμβουλοί σας θέλανε να σας στείλουν ένα μήνυμα», είπε ο κ. Λαγδάρης απευθυνόμενος προς τον κ. Πολύζο.
Η ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΚΙΔΟΥ

Η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αμέσως μετά την  εκλογή της, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πρόταση   να αναλάβει την προεδρία του Δ.Σ., καθώς και τους συναδέλφους της που την ψήφισαν, επισημαίνοντας πως θα συνεργαστεί με όλους για την καλή λειτουργία του συμβουλίου και το καλό του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου