Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου – Εκδήλωση για την «Λιτοχωρινή Ντοπιολαλιά» στον προαύλιο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου
Στον κατάμεστο προαύλιο χώρο στο 1ο δημοτικό σχολείο Λιτοχώρου, την Τετάρτη 25 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Π.Ο.Λ. - με τίτλο «Ελάτε να μασλατέψουμε και να νυχτερέψουμε» - για την Λιτοχωρινή Ντοπιολαλιά.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο φιλόλογος Νίκος Ντάβανος και στην εκδήλωση συμμετείχαν Λιτοχωρίτες και Λιτοχωρίτισσες.

Παρόντες ήταν ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Λαφατζής, ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου κ. Παπαθανασίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δημόπουλος καθώς και δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της περιοχής.
Οι εκδηλώσεις των Γιορτών Ολύμπου συνεχίζονται την Παρασκευή 27 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο στο πάρκο Λιτοχώρου με την παράσταση αρχαίας τραγωδίας (Προμηθέας Δεσμώτης, Αντιγόνη του Σοφοκλή) από μαθητές του Λυκείου Λιτοχώρου.
Το Σάββατο 28 Ιουλίου στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί αντάμωμα των παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων του Ομίλου και οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με την συναυλία – αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή, την Κυριακή 29 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «ΛΗΤΩ» στην Πλάκα Λιτοχώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου