Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η γιορτή του βόλεϊ της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης (βόλεϊ) Μακεδονίας στην Κατερίνη

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή η ετήσια γιορτή βόλεϊ της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Κλειστό Γυμναστήριο της Κατερίνης στην περιοχή των Καταφυγιώτικων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με  αγώνα μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΣΠΕΜ στην κατηγορία Παμπαίδων ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και της  ομάδας του κλιμακίου των αγοριών της ΕΣΠΕΜ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το μέλος της ΕΟΠΕ και της ΕΣΠΕΜ Αναστάσιος  Πέτκος επέδωσε  λάβαρο της ΕΣΠΕΜ στον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης Θωμά Παπαδημητρίου, για την πολύτιμη βοήθειά του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.  O κ. Παπαδημητρίου, στον χαιρετισμό του, ανέφερε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για την Κατερίνη που επιλέχτηκε για την πραγματοποίηση της ετήσιας γιορτής βόλεϊ της ΕΣΠΕΜ, συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και την ομάδα του Πιερικού για την άνοδό της στην α’ εθνική κατηγορία. 
Τόνισε επίσης, πως ο Δήμος Κατερίνης σταθερά επενδύει στον Αθλητισμό, καθώς αποτελεί παράγοντα κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης. « Ο Αθλητισμός, μαζί με την Παιδεία και τον  Πολιτισμό αποτελούν σταθερά θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομούμε όλοι μαζί, το μέλλον των ερχόμενων γενεών» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π.
Ακολούθησαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στις τρεις πρωταθλήτριες ομάδες της ΕΣΠΕΜ για κάθε κατηγορία.
Η γιορτή έκλεισε με αγώνα μεταξύ του κλιμακίου των κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ και της πρωταθλήτριας ομάδας στην κατηγορία Παγκορασίδων ΣΦΚ «ΠΙΕΡΙΚΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου