Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ

http://lefteria.blogspot.gr


Η προκήρυξη του 2ου αγώνα δρόμου Βουνού στην Άνω Μηλιά των Πιερίων για τις 29 Ιουλίου 2012

Φέτος ο αγώνας εντάχτηκε στο Διεθνές καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ.

Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε δειλά – δειλά πέρυσι και είχε επιτυχία φαίνεται πως καθιερώνεται. Ο αγώνας δρόμου στο βουνό των Μουσών τα Πιέρια, που πρωτοδιοργανώθηκε πέρυσι, φέτος έρχεται να οργανωθεί πιο επίσημα, έχει ήδη ενταχθεί στο Διεθνές Καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και δείχνει πως έχει τις προϋποθέσεις να αποτελέσει ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός για τα Πιέρια και την Πιερία.
Ήδη οι συνδιοργανωτές που είναι ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας και ο ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας έχουν ανακοινώσει την προκήρυξη του Αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το πρωινό της Κυριακής 29 Ιουλίου 2012.

Η επίσημη προκήρυξη του Αγώνα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
Αγώνα Δρόμου Βουνού στην Άνω Μηλιά Πιερίας
Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας διοργανώνουν, για δεύτερη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με την ονομασία, « Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» στην Άνω Μηλιά. Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών .

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 29/7/20011 ώρα εκκίνησης 11.00πμ
2. ΤΟΠΟΣ: ΑΝΩ ΜΗΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
- Δρόμος Βουνού 16.000 μέτρων για αθλητές βετεράνους καθώς και ανεξάρτητους αθλούμενους Άνδρες και Γυναίκες.
- Δρόμος Βουνού 1150 μέτρων για Αγόρια και Κορίτσια 8-12 ετών .

4. ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η Αφετηρία και ο Τερματισμός, είναι στην Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, της Άνω Μηλιάς Πιερίας . Η διαδρομή είναι κυκλική. Ο αγώνας έχει περίπου 1500 μέτρα άσφαλτο και το υπόλοιπο είναι δασικός δρόμος ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους. Η αφετηρία είναι στα 950 μέτρα και το υψηλότερο σημείο της διαδρομής στα 1450 μέτρα. Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού νερού.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 16000 μ. έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών. Για τον παιδικό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2000 έως το 2004.

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 στο email: anomilia@yahoo.gr ή στο fax 23520 22428 Για τα παιδιά η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι την Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ. στη Γραμματεία των Αγώνων.

7.ΕΠΑΘΛΑ: Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές-τριες κάθε κατηγορίας (Ανδρών- Γυναικών και Αγοριών - Κοριτσιών) με μετάλλια και τιμητικούς επαίνους.
Σε όσους τερματίσουν θα δοθούν μετάλλια αναμνηστικοί έπαινοι, μπλουζάκια και καπέλα.

8. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των αθλητών-τριών.

9. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: Όλοι οι αθλητές -τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη. Τα παιδιά δηλώνονται και θα τρέξουν με ευθύνη των γονέων τους .

10. Στους αγώνες θα υπάρχει γιατρός καθώς και ομάδα διάσωσης με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υποστήριξη του Αγώνα.

11.Τεχνικός Υπεύθυνος του Αγώνα ορίζεται ο κ. Αποστολόπουλος Δημήτριος (τηλ.6945758856), ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας –Ημαθίας και στον οποίο, θα απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι, πριν και κατά την ημέρα των αγώνων, για κάθε Τεχνικό θέμα.

12. Γενικά Θέματα
Μετά το πέρας του αγώνα θα προσφερθούν στους αθλητές-τριες τοπικά εδέσματα και χυμοί.
Για τον Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο της Άνω Μηλιάς Πιερίας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας –Ημαθίας,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Π. Μιντεκίδου-Παρατσικίδου Θεόδωρος Διαμαντόπουλος


ΧΟΡΗΓΟΙ:
1) ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
2) ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ανακυκλώσεις
3) TSIALOS Φωτοβολταϊκά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου