Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις




Αγαπητά μας παιδιά,
Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, οι οποίες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εξαιρετικά ανταγωνιστικό σηματοδοτούν το επισφράγισμα των προσπαθειών σας, για  την εισαγωγή στα Ανώτατα - Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα εύχομαι ολόψυχα να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, να δικαιωθούν τα υψηλά οράματά σας.
Αντιμετωπίστε τις εξετάσεις ως μια δοκιμασία, η οποία σας ανοίγει το δρόμο για την κατάκτηση νέων κορυφών και προκλήσεων, με επίκεντρο την επένδυση στη γνώση και τη χάραξη μίας δημιουργικής -  μαχητικής αναζήτησης, για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε, να θυμάστε πως το μέλλον σας δεν εξαρτάται μόνο από τις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς πραγματικός νικητής είναι εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται διαρκώς και με προσήλωση για το καλύτερο.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά να ανταμειφθούν η μελέτη και οι κόποι σας. Επίσης, καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που μοιράζονται τις αγωνίες σας.

Λίγο πριν την τελική ευθεία οπλιστείτε με θέληση και υπομονή, για την επίτευξη των στόχων σας. Σας εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία!

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου