Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΚΕΡΚΥΡΑ 0-2

«Καθάρισε» ο Μπαλντοβαλίεφ


Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2013 η Κέρκυρα, καθώς έφυγε με το «διπλό» από την Κατερίνη. Οι «Φαίακες» νίκησαν με 2-0 τον Πιερικό, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, καθώς ο Σκοπιανός φορ ήταν αυτός που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Και το έκανε σε ένα σημείο που ο Πιερικός έδειχνε ικανός να υποχρεώσει σε... στραβοπάτημα τους πρωτοπόρους του Βορείου Ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την ελαφριά υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο και έφταναν με μεγαλύτερη ευκολία στην περιοχή του Παπατολίκα, ο οποίος χρειάστηκε να επέμβει τόσο στο 14’, όσο και στο 26’, για να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σην κεφαλιά του Μπαλντοβαλίεφ και το σουτ του Σίμιτς.

Στο 40’ σημειώθηκε η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους και ήταν και πάλι για την Κέρκυρα, με τον Σουάνη να βρίσκει τον Καραδέμητρο μέσα στην περιοχή του Πιερικού και αυτός αν και αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49’, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε σπρώξιμο του Παπαδόπουλου από τον Κουτσόπουλο, αλλά ο διαιτητής Κατσικογιάννης (Ηπείρου) δεν... συγκινήθηκε, τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, μέχρι υτο 70’.

Σε εκείνο το λεπτό ο Μπαλντοβαλίεφ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Πιερικού, έπιασε έναν «κεραυνό» και νίκησε τον Παπατολίκα για το 0-1.

Και στο 80’ έγινε και το 0-2 από τον ίδιο παίκτη, όταν ο Σίμιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Σκοπιανό φορ, ο οποίος σε κενή εστία «καθάρισε» το ματς για την Κέρκυρα, δίνοντάς της την 4η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, παρά το ότι στο 86’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σουάνη με δεύτερη κίτρινη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ν. Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Νίκου, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Καθάριος (77’ Μιχαηλίδης), Ιορδανίδης Γ., Μανίκας, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος (66’ Κέρι), Αθανασίου, Τσιρλίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς (61’ Γυφτοκώστας), Σουάνης, Καραδέμητρος (73’ Καραγιαννίδης), Γκόμεζ, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Σίμιτς, Κουτσόπουλος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου