Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ “ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ”

    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την παρουσία πολλών κατοίκων του Κολινδρού και της ευρύτερης περιοχής έγινε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 ο φωτισμός των δέντρων της κεντρικής πλατείας Κολινδρού  σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων “Παραμυθένια Χριστούγεννα στον Κολινδρό”. Η εκδήλωση περιελάμβανε χαιρετισμούς, χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Κολινδρού, χριστουγεννιάτικους ύμνους και  τραγούδια που απέδωσε με ξεχωριστό τρόπο η Δημοτική χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Κολινδρού, μοντέρνα χορευτικά από κορίτσια του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Νικόλαος Λούσης' και έκλεισε με  μουσική συναυλία.
Το άναμμα των δέντρων έκανε ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους και συνεχάρη όλους τους φορείς που συμμετέχουν στη  διοργάνωση. Παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του Δήμου αλλά και των φορέων της περιοχής και πολλοί κάτοικοι, που απόλαυσαν το όμορφο πρόγραμμα.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών του 2ου Νηπιαγωγείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού που έψαλλαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παρουσίασαν μουσικοκινητικές δραστηριότητες και χορευτικό πρόγραμμα.

  
Ο  Αη Βασίλης έφτασε και τις δύο ημέρες με το τρενάκι και όλα  τα παιδιά αφού παρέλαβαν τα δώρα τους απόλαυσαν τη βόλτα στα γραφικά σοκάκια του Κολινδρού.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου