Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης

 http://www.olympiobima.gr


Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, όπως κάρτες και ημερολόγια, γλυκά, κοσμήματα και άλλες δημιουργίες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν οι πολίτες  στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην αρχή του πεζόδρομου της Μεγ. Αλεξάνδρου στην Κατερίνη. Στην προσπάθεια συνέβαλε καταλυτικά και το Γ.Ε.Λ. Κονταριώτισσας, το οποίο μάλιστα την προηγούμενη Κυριακή πραγματοποίησε εκδήλωση για να ενισχύσει τους σκοπούς του Ειδικού Εργαστηρίου.

Η κα Γεωργία Παπαδοπούλου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων σημείωσε πως είναι οι τρίτη χρονιά που διοργανώνεται το παζάρι. «Υπάρχουν δημιουργίες των ίδιων των γονέων, των παιδιών του σχολείου, αλλά και φίλων. Εμείς οι γονείς φτιάξαμε μαρμελάδες, γλυκά, λικέρ και χριστουγεννιάτικες συνθέσεις, τα παιδιά μας έκαναν κάρτες και διακοσμητικά καδράκια, κουλουράκια και γλυκά, φίλοι του σχολείου έφτιαξαν κρέμες με βιταμίνη Ε και μέλι, ενώ τα παιδιά του Λυκείου Κονταριώτισσας έχουν κάνει ημερολόγια και κουτιά για μπισκότα. Προσπαθούμε μ’ αυτόν τον τρόπο να στηρίξουμε το σχολείο γιατί έχει πολλές ανάγκες» πρόσθεσε η κα Παπαδοπούλου.
Κοντά τους στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για να ενισχύσουν την προσπάθεια βρέθηκαν μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου. «Προσπαθήσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε όσο μπορούσαμε κατασκευάζοντας ημερολόγια και άλλες δημιουργίες. Μας βοήθησε στο project η κα Γκανά και να προσθέσουμε ότι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήσαμε και μια εκδήλωση στο σχολείο μας με ζωντανή μουσική και χορό. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θέλουμε να δείξουμε ότι αυτά τα παιδιά είναι σαν εμάς. Η δράση αυτή ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή μαζί τους και να γνωριστούμε» υπογράμμισαν από την πλευρά τους οι μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου