Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Παιχνιδιών Μπάσκετ στο Αιγίνιο



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/12/2013, στο Αιγίνιο, το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παιχνιδιών μπάσκετ, που διοργάνωσε η Ακαδημία Μπάσκετ του «Α.Ο.Κ. Αιγινιακός».
Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της ακαδημίας του Αιγινίου, η ακαδημία Μπάσκετ του Μέγα Αλέξανδρου Κοζάνης, συμμετείχε με 60  αθλητές, δίνοντας μια σειρά από παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αιγινίου.
Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό και εορταστικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε από τους διοργανωτές του τουρνουά, οι αθλητές της ακαδημίας της Κοζάνης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους προπονητές της ακαδημίας μπάσκετ του Αιγινίου.
Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:

Ηλίας Λοτζιανιώτης: «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μέγα Αλέξανδρου Κοζάνης που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας για το  Τουρνουά που διοργανώσαμε. Σκοπός του Τουρνουά και των φιλικών παιχνιδιών που δώσαμε σήμερα δεν είναι η νίκη αλλά η χαρά των παιδιών την ώρα που αγωνίζονται και τα συναισθήματα που νιώθουν.
Εκτός από το να καλλιεργούμε αθλητές για το άθλημα που όλοι αγαπάμε έχουμε την υποχρέωση όλοι όσοι ασχολούμαστε με παιδιά να δώσουμε στην κοινωνία μας και υγιείς πνευματικά ανθρώπους. Ευχαριστώ με τη σειρά μου προσωπικά τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας της Κοζάνης που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις δραστηριότητες τους και καλές γιορτές ».
Γιώργος Καννάς : «Ήταν ένα πολύ όμορφο τουρνουά που εκπλήρωσε κάθε στόχο του. Σε όλα τα φιλικά παιχνίδια της ακαδημίας στόχος μας είναι να απολαμβάνουν οι μικροί αθλητές μας το παιχνίδι και την χαρά που μπορεί να τους δώσει. Σκοπός είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να μείνουν μέσα σε αυτόν γιατί διαχρονικά θα έχουν μόνο όφελος. Στο Τουρνουά αγωνίστηκαν 60 περίπου αθλητές της ακαδημίας ηλικίας από 8 έως 14 ετών σε μια σειρά παιχνιδιών και  απόλαυσαν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά αλλά και γενικά την εκδρομή που πραγματοποιήσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Αιγινιακού, Ηλία Λοτζιανιώτη, για την φιλοξενία αλλά και για την πολύ καλή  συνεργασία που έχουμε ».


www.aiginiakosbc.blogspot.com
www.facebook.com/groups/aiginiakosbc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου