Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Εορταστικές εκδηλώσεις της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας

Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ

Ο Σύλλογος Ποδηλατική Από-Δραση εύχεται σε όλον τον κόσμο Χρόνια πολλά και καλή ποδηλατοχρονιά! Ευχόμαστε υγεία κι ευτυχία σε όλο τον κόσμο και καλή δύναμη σε όλους, τους δύσκολους τούτους καιρούς!
Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ
Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας σας προσκαλεί στο καθιερωμένο πια χριστουγεννιάτικο πάρτι της!
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 μαζευόμαστε από τις 9 μ.μ. στο Café-Bar Room 22 (Γ. Ολυμπίου 25).
Αφήνουμε στο σπίτι τις σκοτούρες και τις έγνοιες μας, φοράμε τη χριστουγεννιάτικη διάθεσή μας και γνωριζόμαστε καλύτερα σε ένα πάρτι με εορταστική μουσική, παρεΐστικη διάθεση και πλούσια δώρα!
Να είστε όλοι εκεί!! Για άλλη μια χρονιά γιορτάζουμε μαζί το χρόνο που φεύγει και καλωσορίζουμε αυτόν που ξημερώνει! Μην το χάσει κανείς!!!!!
Να τα πούμε;;;
Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:00 ανεβαίνουμε στα ποδήλατά μας και μαζευόμαστε στην κεντρική πλατεία Κατερίνης για μία βόλτα όλο μουσική, γιορτινή διάθεση και κέφι! Θα ποδηλατίσουμε στις γειτονιές της Κατερίνης τραγουδώντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ στο τέλος της βόλτας μας θα υπάρχει ζεστό ρόφημα από το Καφέ «Προξενείο». Και επειδή όλο και κάτι θα μαζέψουμε από τα κάλαντά μας, το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης.Σας περιμένουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου