Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Καβάλα: Νίκη για… καλή χρονιά, 1-0 τον Αιγινιακό


Όπως ξεκίνησε τη σεζόν έτσι την τελείωσε η Καβάλα, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη (!) νίκη της στη φετινή Football League, επικρατώντας 1-0 του Αιγινιακού
Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά ήθελε να «κλείσει» με νίκη το 2013 και τα κατάφερε! Συγκεκριμένα, η Καβάλα πήρε το δεύτερο «τρίποντό» της για φέτος χάρη στο τέρμα του Γκαρακλίδη στο 34ο λεπτό του αγώνα.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να «ματώσουν» για τη δεύτερη νίκη τους στο Πρωτάθλημα, καθώς στο 67’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καζαντζίδη, αλλά άντεξαν στην πίεση του Αιγινιακού και στο τέλος πανηγύρισαν.
Οι Καβαλιώτες θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 90’ όταν κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Καρλόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ, χωρίς αυτό να κοστίσει στην ομάδα του.
Καβάλα: Γιαννίκογλου, Καζαντζίδης, Βαλεριάνος, Παπαργυρίου (60’ Καρλόπουλος), Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Καπνίδης, Πάλλας, Άρτσε (73’ Ντομί)
Αιγινιακός: Τόλιος, Πετκάκης, Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Πέντα, Φαμπίνιο, Καρακατσάνης, Μιλόσκοβιτς, Σίκιμιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου