Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστούγεννα στο ΚΘΒΕ

Επειδή η αισθητική όλων δεν καλύπτεται από Χριστουγεννιάτικα σκυλάδικα πάμε να δούμε τις θεατρικές επιλογές για τις ημέρες των Χριστουγέννων που προτείνει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος!

Για κάποιους τα Χριστούγεννα σημαίνουν θέατρο. Τι μπορούμε να παρακολουθήσουμε όμως αυτές τις ημέρες στο ΚΘΒΕ;

Το πρωινό των Χριστουγέννων ξεκολλήστε τα παιδιά από την τηλεόραση! Στις 11.00 παίζουν οι "Τρεις Σωματοφύλακες" στο Βασιλικό με γενική είσοδο 10€. Πρόκειται για μια νέα διασκευή του πιο πολυδιαβασμένου έργου του Δουμά, η οποία με σύνθημα «Ένας για όλους και όλοι για έναν» καλεί τα παιδιά να γίνουν με τη σειρά τους μικροί σωματοφύλακες, σε μια εποχή που η παιδική βία βρίσκεται σε έξαρση.

Το απόγευμα της Τετάρτης στις 19.00 μπορείτε να παρακολουθήσετε το "Ραφτάδικο" στο Βασιλικό, την μουσικοθεατρική παράσταση "Με μουσικές εξαίσιες... με φωνές" στη Μονή Λαζαριστών, το "Πέερ Γκυντ" στο θέατρο της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών, το "Ο Έβρος απέναντι" στο μικρό θέατρο της μονής Λαζαριστών και το "Γράμμα σε ένα παιδί" στο νέο υπερώο του θεάτρου της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών (παρεμπιπτόντως η ερμηνεία της Ζέτας Δούκα στη συγκεκριμένη παράσταση αποτελεί έκπληξη)  με μειωμένο εισιτήριο 12€. (Πατήστε στους τίτλους για να δείτε την υπόθεση).

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του ΚΘΒΕ και εδώ λεπτομέρειες για τις τιμές των εισιτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου