Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου


 Μετά το νικηφόρο κυριακάτικο αγώνα της ανδρικής ομάδας πραγματοποιήθηκε, με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή, η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ακαδημίας μπάσκετ του
Πιερικού Αρχελάου.

Από νωρίς αθλητές, γονείς και προπονητές ετοίμασαν τη γιορτή που στο πρόγραμμά της είχε παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με την ακαδημία, κληρώσεις με δώρα φόρμες, μπάλες και τσάντες και βέβαια με την παρουσία του Αϊ Βασίλη.

Τους καλεσμένους ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος Απόστολος Πόδας, που παράλληλα ευχήθηκε «Καλές γιορτές και καλή χρονιά». Στη σύντομή του αναφορά για την επιτυχία της ακαδημίας μπάσκετ τόνισε ότι: «Ο αθλητισμός είναι ένα δυνατό συστατικό για να σταθούμε όρθιοι στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας».
Ήταν ένα ευχάριστο δίωρο που κατά τη διάρκειά του έγινε και ένα παιχνίδι για τις ηλικίες από 5 έως 8 ετών.
Επίσης, στον πλούσιο μπουφέ υπήρχαν χειροποίητα γλυκά και εδέσματα που έφεραν οι γονείς των μικρών αθλητών.
Τέλος, τους παραβρισκόμενους ευχαρίστησε και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Μίλτος Μηλιάτης που είχε και το συντονισμό της πετυχημένης καθόλα εκδήλωσης.
● Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών της ακαδημίας έγινε και το χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου.

Για το τουρνουά ο υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ Μίλτος Μηλιάτης δήλωσε: «Ένα ακόμη  τουρνουά που διοργανώσαμε  για τα τμήματα των ακαδημιών μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Για μας  αποτελεί ικανοποίηση  να  βλέπουμε τα παιδιά  να  χαμογελούν  και να ψυχαγωγούνται μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, που άλλωστε σ΄ αυτό αποσκοπούν. 'Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές  οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά, στη διοίκηση που ενθαρρύνει, στηρίζει και επικροτεί τέτοιου είδους δραστηριότητες  και φυσικά στους γονείς  που είναι  οι «αφανείς ήρωες»  όλων αυτών των εκδηλώσεων».











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου