Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2013
  Με πρωτοβουλία του προσωπικού των τριών ΚΔΑΠ Αιγινίου, Κολινδρού και Μεθώνης πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή σε συνεργασία όλων των παιδιών που παρακολουθούν το πρόγραμμα.
Οι 135 μαθητές των τριών ΚΔΑΠ παρουσίασαν μια όμορφη γιορτή με ποιήματα, τραγούδια ελληνικά και αγγλικά και το θεατρικό έργο “Ελευθερώστε τον Άι Βασίλη”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Καταχά τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, με την παρουσία πολλών γονέων και κηδεμόνων των μαθητών.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  η  Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Ξανθίππη Βασιλειάδου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημήτριος Χλεμές, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Καταχά Κων/νος Ορφανίδης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Δ/ντριας του ΚΔΑΠ Αιγινίου Δομνίκης Τερζιτάνου  ενώ χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε. Δημ. Χλεμές, ο οποίος τόνισε πως το μήνυμα των Χριστουγέννων κρύβεται μέσα στις άδολες ψυχές των μικρών παιδιών, τα οποία συμβολίζουν την αγάπη και την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. Εμείς ως Δημοτική αρχή έχουμε υποχρέωση να δίνουμε στα παιδιά όλες τις ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και ενασχόληση προκειμένου να γίνουν καλύτεροι από εμάς τους μεγαλύτερους. 
 Στο τέλος μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά του προγράμματος και προσφέρθηκαν εδέσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου