Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Παράταση έως τις 12 Ιουνίου για τις αιτήσεις συμμετοχής στο Διαγωνισμό Trophy-Τροφή Challenge



Παρατείνεται, για 14 ημέρες ακόμα, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στον Διαγωνισμό “Trophy – Τροφή Challenge”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 12.06.2020 στην ιστοσελίδα www.trophychallenge.gr.


Οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διαμορφώθηκαν λόγω  της πανδημίας, αναδεικνύουν ακόμα πιο έντονα την ανάγκη υποστήριξης και δημιουργίας ευκαιριών για τη νέα γενιά της αγροδιατροφής. Ο Διαγωνισμός θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει νεοφυείς επιχειρήσεις και ιδέες που θα προσφέρουν καινοτόμες λύσεις τις οποίες ο κλάδος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Τα έπαθλα που διεκδικούν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είναι:

1.    Εκπαιδευτικό ταξίδι μίας εβδομάδας στα ερευνητικά εργαστήρια του Πανεπιστημίου Rutgers στις Η.Π.Α., όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με ερευνητές, επιχειρηματίες και επενδυτές.
2.    Απ’ ευθείας συμμετοχή στον τελικό του παγκόσμιου αγροδιατροφικού διαγωνισμού Future Agro-challenge.
3.    Ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης αλλά και εξατομικευμένης υποστήριξης σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
4.    Xρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους €22.000.
Το Trophy-Τροφή Challenge αφορά σε όλους τους τομείς της αγροδιατροφής, συμπεριλαμβανομένης της γεωργικής και ζωικής παραγωγής, της επεξεργασίας και της τεχνολογίας τροφίμων.
Οι προτάσεις θα πρέπει να απαντούν σε προκλήσεις που «ομαδοποιούνται» στις εξής ευρύτερες θεματικές:
1.    Agri-Tech Startups για επιχειρηματικές προτάσεις που αφορούν τον πρωτογενή τομέα
2.    Food-Tech Startups, για επιχειρηματικές προτάσεις που αφορούν την επεξεργασία και ποιότητα τροφίμων
3.    Agri-Tech & Food-Tech Ideas για επιχειρηματικές προτάσεις που αφορούν είτε τον πρωτογενή τομέα είτε την επεξεργασία και ποιότητα τροφίμων και βρίσκονται σε αρχικά στάδια ανάπτυξης
Το Trophy – Τροφή Challenge” υλοποιείται από το πρόγραμμα “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά”, υπό την καθοδήγηση του Πανεπιστημίου Rutgers, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και την υποστήριξη των Industry Disruptors Game Changers (ID-GC).

Μέγας δωρητής του ευρύτερου προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» και του «Trophy  Τροφή Challenge» είναι το  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι η Πρεσβεία των Η.ΠΑ. και οι εταιρείες BAYER, BASF και Tuvunu. Τα μη χρηματικά έπαθλα του διαγωνισμού προσφέρουν η VODAFONE Business, η δικηγορική εταιρεία Ποταμίτης Βεκρής, ο εθελοντικός οργανισμός ΚΕΜΕΛ και οι σύμβουλοι επιχειρήσεων RSM Greece.

*** Η μεγάλη εκδήλωση του τελικού του φετινού διαγωνισμού καθώς και το bootcamp, ενδέχεται να πραγματοποιηθούν online, ανάλογα με τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν λόγω κορωνοϊού COVID-19.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε: 

Αναστασία Ψωμά 
Advancement and Outreach Manager 
Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά 
Τηλ: +2310 471 292 

Μαριάννα Ιατρίδου
PR Executive
mscomm
Τηλ: 210 7236 217

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου