Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας:

Ένα πλήρες σχέδιο για την υποδοχή και τη φιλοξενία επισκεπτών στo Δήμο Κατερίνης τίθεται άμεσα σε εφαρμογή με το άνοιγμα των επιχειρήσεων και την έναρξη της τουριστικής περιόδου.Αυτό ήταν και το αντικείμενο συζήτησης των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας με το Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Γιώργο Νταντάμη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του Δημάρχου Κατερίνης.

Στη σύσκεψη μετείχαν η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Ξυπτερά, ο Αντιπρόεδρος  Καλλίστρατος Χαλκίδης, ο Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης και ο Αν. Γραμματέας Μαλιώρας Νίκος.
Ο Δήμος Κατερίνης και οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται καθημερινά προκειμένου να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις για την οργάνωση των ακτών και των υποδομών στην τουριστική ζώνη και στις ορεινές τουριστικές περιοχές του Δήμου.
«Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Πιερία έχουν προχωρήσει στις διαδικασίες εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα απαιτηθούν και στη λήψη  όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας», τόνισε η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, επισημαίνοντας ότι «η φετινή τουριστική περίοδος με τα όποια προβλήματα λόγω της υγειονομικής κρίσης, αποτελεί το μεγάλο στοίχημα και ταυτόχρονα πρόκληση για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου και τους φορείς της Αυτοδιοίκησης».
«Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε με ασφάλεια τους επισκέπτες της περιοχής, με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την αισιοδοξία πως η υγειονομική κρίση, δεν θα αφήσει και άλλες ανοικτές πληγές» τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου