Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Απέναντι στην πολιτική της κλειδαρότρυπας

Με την σχεδόν επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, πασχαλιάτικα, έπεσαν και τα πρώτα «βεγγαλικά» για το πως θα πορευθούμε μέχρι τις εκλογές της 21 Μαΐου 2023.

Με Καϊλήδες, με Γεωργούληδες, με Χρονοπούλου, με πολύ #me too, «δικαιωματισμό», με τα «γκομενιλίκια» των επιφανών, τις βίλες και τις διαστροφές τους, καθώς και τις εκατέρωθεν καταγγελίες.

Με πολλά θεάματα από την κλειδαρότρυπα, αλλά χωρίς καθόλου άρτον!

Αυτό είναι το «πολιτικό» σύστημα και αυτό μόνον μπορεί να προσφέρει.
Ένα πολιτικό σύστημα, μονοθεματικό, υποτελές σε ξένους πάτρωνες, σε απόλυτη παρακμή, σε πλήρη αναντιστοιχία με τα ζέοντα προβλήματα της χώρας και της κοινωνίας, διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι, ολοένα και πιο σάπιο και έτοιμο να καταρρεύσει.

Μια κατάρρευση, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποφύγει, με τον μόνον τρόπο που γνωρίζει καλά να κάνει. Με τον αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά επίδικα της περιόδου, φτώχεια, ανεργία, πληθωρισμό, υπερχρέωση, καταπάτηση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εθνικά θέματα σε παρόξυνση και την απόλυτη χρεοκοπία, πολιτική, κοινωνική, ηθική, οικονομική. Με την προσπάθεια ακόμη μεγαλύτερου εκμαυλισμού της κοινωνίας. Και φυσικά με την καταστολή κάθε αντίδρασης και τη φίμωση από τα ΜΜΕ κάθε αποκλίνουσας φωνής, που πασχίζει για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων, που ταλανίζουν λαό και χώρα.

Οι εκλογές όμως φθάνουν, κι ας υποτιμούν πολλοί τις δυνατότητες, που αυτές μπορεί να ανοίξουν.
Ας αποφύγουμε τις παγιδεύσεις και τον εκβιασμό της «κυβερνησιμότητας».
Στο χέρι όλων μας είναι, να κλείσουμε μάτια και αυτιά απέναντι στις σειρήνες του αποπροσανατολισμού, έτσι ώστε οι εκλογές αυτές να αποτελέσουν ένα big bang πραγματικής αναγέννησης του τόπου, εξοστρακίζοντας τους άφρονες και τους διεστραμμένους.

 

Αθήνα,  12 Απριλίου 2023

Το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Βερανζέρου 4, 4ος όροφος, Πλ. Κάνιγγος ΤΚ1067, ΑΘΗΝΑ Τηλ: 210-3422156, 210-3428676, 
https://www.facebook.com/symmaxia2022  -  emailsymmaxia2020@gmail.com

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου