Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ε.Σκούφα: Συνεχίζεται και προεκλογικά η κοροϊδία των καστανοπαραγωγών της Πιερίας

Αντί για χρήματα στους λογαριασμούς τους εισέπραξαν – για ακόμη μία φορά - τον κυβερνητικό εμπαιγμό οι καστανοπαραγωγοί της Πιερίας. Κι όλα αυτά μετά από πολύμηνη αναμονή και τις συνεχείς κοινοβουλευτικές μου – και όχι μόνο – παρεμβάσεις. 

Με δικαιολογία την επιλεξιμότητα και χωρίς καμία ευθύνη των παραγωγών που είχαν από τον Δεκέμβριο καταθέσει τις σχετικές αιτήσεις αποκλείστηκαν από τις πληρωμές.

Τώρα τους ζητούν να καταθέσουν εκ νέου ενστάσεις.Προφανώς τα χρήματα που είχαν τάξει δεν έφταναν και με περίτεχνο τρόπο, όπως άλλωστε το συνηθίζουν, έδωσαν χρήματα σε λίγους.


Να σημειωθεί ότι οι καστανοπαραγωγοί ακόμη περιμένουν τα deminimis εδώ και πολλούς-πολλούς μήνες.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η απερχόμενη κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τους καστανοπαραγωγούς που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα εδώ και 4 χρόνια και νοιώθοντας, στο πετσί τους, την παντελή αδιαφορία της συγκεκριμένης κυβέρνησης οδηγούνται στην εγκατάλειψη της καλλιέργειαςκαστάνου . Αυτό ως γεγονός θα τους οδηγήσει μακριά από τα χωριά μας. 

Δεσμευόμαστε και δεσμεύομαι και προσωπικά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα προκύψει με την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις επερχόμενες εκλογές, θα ασχοληθεί πολύ πολύ σοβαρά με τα θέματα των αγροτών μας και φυσικά των καστανοπαραγωγών.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου