Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Καθημερινές οι συναντήσεις και οι επαφές της υπ.βουλεύτριας Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα σε όλη την Πιερία


Στο Λιτόχωρο, την Παρασκευή 28/4, επισκέφτηκε διαδοχικά  τον Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Αστυνομικό Τμήμα, το Δημοτικό Αμαξοστάσιο, τη ΔΕΑΔΟ, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Νηπιαγωγείο  και το  ΚΕΠ.

 



Συνεχίζοντας σε πολύ καλό, θετικό και νικηφόρο κλίμα κυβερνητικής αλλαγής τις καθημερινές της επισκέψεις σε Δήμους και Κοινότητες της Πιερίας η υποψήφια βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα επισκέφτηκε την Παρασκευή 28/4 το Λιτόχωρο.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε την περιοδεία της από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λιτοχώρου τιμώντας τις γυναίκες και άνδρες του Σώματος για την πολύτιμη συμβολή τους στην διάσωση ανθρώπινων ζωών στον Όλυμπο αλλά και την άψογη  προστασία των δασών μας με τις άμεσες επεμβάσεις στην πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιών. Συνομίλησε με το Διοικητή και τους πυροσβέστες, άκουσε και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα και τις ελλείψεις της Υπηρεσίας και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την αναβάθμιση του Σώματος σε τεχνικό και διασωστικό προσωπικό και υλικό.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημοτικό Αμαξοστάσιο και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους -μόνιμους και συμβασιούχους- για τα προβλήματά τους, αλλά και ενημέρωσε για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η κ. Σκούφα σε συζήτηση που είχε με συμβασιούχους εργαζόμενους στο πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας,τους ενημέρωσε για την πρωτοβουλία της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να κατατεθεί τροπολογία ώστε να παραταθούν οι συμβάσεις τους μιας και λόγω των εκλογών απαγορεύονται οι προσλήψεις, ώστε και οι ίδιοι να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εργασία τους αλλά και να μην απογυμνωθούν οι Δήμοι από το εξαιρετικά απαραίτητο προσωπικό, ειδικά την τουριστική περίοδο. 

Επισκέφτηκε ακόμη το Α.Τ Λιτοχώρου και συνομίλησε με τη Διοικήτρια και το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος,ευχόμενη καλή δύναμη στις γυναίκες και τους άνδρες του Σώματος.

Έκλεισε τέλος την περιοδεία της με επισκέψεις στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, το ΚΕΠ και την ΔΕΑΔΟ αλλά και το 1ο Νηπιαγωγείο Λιτόχωρου καταγράφοντας θέματα και προβλήματα που της τέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου