Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Μουσείο «Logic» Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Κατερίνη

 

Το Μουσείο «Logic» Επιστήμης και Τεχνολογίας του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος επισκέφθηκε, την Πέμπτη 20 Απριλίου,  η ΑντιπεριφερειάρχηςΠιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.

Εκεί ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου από τον εμπνευστή του Μουσείου και Πρόεδρο του Τμήματος Καθηγητή κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου τον οποίο και συνεχάρη για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία του. 

Παράλληλα ενημερώθηκε για τις υποδομές και τις δυνατότητες που έχει αναπτύξει το Τμήμα.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό καινοτόμο εκπαιδευτικό πολυχώρο, μάθησης, επιστήμης και δημιουργίας που κοσμεί πραγματικά την Πιερία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου εξέφρασε τη διάθεσή της να συμβάλει με όποιο τρόπο μπορεί στην καλύτερη λειτουργία του Μουσείου, δηλώνοντας ότι η παρουσία του αποτελεί διαφήμιση για την Πιερία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας έχουν αναπτυχθεί πεδία συνεργασίας και επικοινωνίας στους τομείς του τουρισμού και της βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης με τη μορφή ανταλλαγής τεχνογνωσίας, κατάρτισης προγραμμάτων και δόμησης κοινών ερευνητικών σχημάτων.


«Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας αποτελεί σημείο ακαδημαϊκής αναφοράς για τη χώρα σε διεθνές επίπεδο και είμαι εξαιρετικά υπερήφανη που αποτελώ μέλος του Τμήματος ως υπ. Διδάκτωρ. Η ανάδειξη και προβολή της επιστημονικής έρευνας και η σύνδεσή της με την κοινωνία δεν είναι μόνο προτεραιότητα, είναι υποχρέωσή μας και στο πλαίσιο αυτό έχουμε δρομολογήσει διάφορες δράσεις με το πανεπιστημιακό ίδρυμα της πόλης μας», όπως χαρακτηριστικά τόνισε η κα Μαυρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου