Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

«Η γυναίκα με τη λεοπάρδαλη» προβάλλεται την Τρίτη 20/7, στις 9.30 μ.μ. στο θέατρο Πάρκου με ελεύθερη είσοδο

 


ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΒΟΛΩΝ «ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ - ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ Τ’ ΑΣΤΕΡΙΑ»

 

Με μια ρομαντική κωμωδία του 1938, η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου (ΟΠΠΑΠ) πραγματοποιεί αυλαία έναρξης των θερινών προβολών ταινιών την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο Πάρκου Κατερίνης, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού «Θερινό Σινεμά στην Πόλη - Συντροφιά με τ’ Αστέρια».

«Η γυναίκα με τη λεοπάρδαλη», μια ταινία γεμάτη από φάρσες και σάτιρα, σε σκηνοθεσία Χάουαρντ Χοκς και με πρωταγωνιστές τους: Κάθριν Χέπμπορν, Κάρι Γκραν και Τσαρλς Ραγκλς, είναι η πρώτη ταινία που θα προβληθεί αυτό το καλοκαίρι στο κοινό της Κατερίνης, με δωρεάν είσοδο και κατάλληλη για κάθε ηλικία.

Στην ταινία αυτή καυτηριάζονται οι εμμονές της επιστήμης και η αλαζονεία της αστικής τάξης, πάνω από όλα όμως η μάχη των δύο φύλων. Ως προς την υπόθεση του έργου, ο Ντέιβιντ, ένας αφηρημένος παλαιοντολόγος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης προσπαθεί επί τέσσερα χρόνια να συναρμολογήσει τον σκελετό ενός βροντόσαυρου. Την παραμονή του γάμου του παραλαμβάνει το τελευταίο κόκκαλο που θα ολοκληρώσει το έργο του.

Στη συνέχεια συναντάει την κυρία Ράντομ, η οποία σκέφτεται να κάνει μια μεγάλη δωρεά στο μουσείο και γνωρίζει την ανιψιά της, την όμορφη Σούζαν, μια γυναίκα γεμάτη τρέλα και αυθορμητισμό που επιπλέον μόλις έχει παραλάβει από το εξωτερικό μια λεοπάρδαλη! Τη συντροφιά συμπληρώνει ένα σκυλάκι με αγαπημένη συνήθεια να θάβει κόκκαλα. Ναι, είναι μια ρομαντική κωμωδία μπερδεμένων καταστάσεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της προβολής θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες υγειονομικές διατάξεις που ορίζει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου