Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

 

  Ο Γυμναστικός Αγωνιστικός Σύλλογος «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» Κατερίνης, ευχαριστεί δημόσια το Δήμαρχο Κατερίνης, Κωνσταντίνο Κουκοδήμο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κατερίνης, πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ιωάννη Συμεωνίδη, για την σημαντική τους συνεισφορά σε σειρά παρεμβάσεων στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του συλλόγου μας, καθιστώντας το εύρυθμο και λειτουργικό.

  Συγκεκριμένα, την τελευταία διετία, οι δύο δημοτικοί άρχοντες, ανταποκρίθηκαν άμεσα και ουσιαστικά στις προτάσεις μας για αποκατάσταση φθορών στις βασικές υποδομές του γηπέδου, έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος και οι λοιπές εγκαταστάσεις να μην υπολείπονται σε αρτιότητα και λειτουργική πληρότητα, δημιουργώντας  ένα ποδοσφαιρικό στολίδι καθόλα σύγχρονο στις απαιτήσεις των ποδοσφαιρικών συναντήσεων της Πιερίας και όχι  μόνο.

  Με την τελευταία τοποθέτηση αυτόματου μηχανισμού ποτίσματος του χορτοτάπητα, η ικανοποίηση και οι ευχαριστίες μας προς τη Δημοτική Αρχή Κατερίνης γίνονται ακόμα μεγαλύτερες.

  Όλα αυτά προσφορά στους ποδοσφαιριστές μας και κατ επέκταση στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής. Εδώ στη συνοικία του Μυλαύλακου-Παραδείσου, στη γειτονιά της προσφυγιάς,  της γης των ανθρώπων του μόχθου, των αγνών φιλάθλων, εδώ στην περήφανη γωνιά της Κατερίνης.

  Κύριοι, Δήμαρχε Κατερίνης και πρόεδρε της ΔΕΥΑΚ και πάλι από μέρους  της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, τους αθλητές και τους φιλάθλους του Ατρόμητου Κατερίνης, ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ.

 

                                                     Παναγιώτης Σατσίδης

                                         Πρόεδρος ΓΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κατερίνης

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου