Υλικά
Μερίδες: 6 - 8- Σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βράζουμε τα μαυρομάτικα για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μη λιώσουν.
- Στραγγίζουμε, αδειάζουμε το νερό και ξαναβάζουμε τα φασόλια στην κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ρίχνουμε τόσο νερό ώστε να τα υπερκαλύψει κατά 5 εκ.
- Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 15 λεπτά, ρίχνουμε το ρύζι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει και να φουσκώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου