Υλικά
Μερίδες: για 4 μερίδες- Κόβουμε τα φιλέτα οριζοντίως στη μέση, σε δύο κομμάτια το καθένα, και χτυπάμε καλά με τον μπάτη ή με βαρύ γουδοχέρι, για να πλατύνουν και να λεπτύνουν.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Σε βαθύ πιάτο ανακατεύουμε με το σύρμα τα αυγά με αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη και τη μουστάρδα.
- Σε άλλο πιάτο ανακατεύουμε το αλεύρι, αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά και σε τρίτο πιάτο βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Βουτάμε κάθε φιλέτο με τη σειρά στο αλεύρι, στο αυγό και στη φρυγανιά, έτσι ώστε να καλυφθούν καλά, και τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με σπιτική μαγιονέζα, τηγανητές πατάτες ή πατατοσαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου