Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

 

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτωνέχει εγκατασταθεί και είναι σε πλήρη λειτουργίαστο χώρο στάθμευσης μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 

Την εγκατάσταση του κοινόχρηστου αυτού σταθμού φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Κατερίνη υλοποίησε  η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πιστή στις δεσμεύσεις της για την προώθηση των καλών πρακτικών της βιώσιμης αστικής μετακίνησης.

Η εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων θα συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και της ποιότητας ζωής στην πόλη, με τη μείωση της ρύπανσης του αέρα και τον περιορισμό του θορύβου, ενώ παράλληλα δίνει σημαντικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό, αφού η περιοχή της Πιερίας δέχεται τουρίστες από Βαλκανικές χώρες που φτάνουν στην περιοχή οδικώς.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιζικώστα για το έμπρακτο και συνεχές ενδιαφέρον του για την Πιερία καθώς και τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας για την υποδειγματική και αποτελεσματική δουλειά που υλοποιούν στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης που υιοθετεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εδώ και χρόνια.

«Μέσα από τη νέα αυτή δράση εγκατάστασης σταθμού φόρτισης στοχεύουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  δίνονταςέμφαση στον πράσινο τρόπο μετακίνησης», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Μαυρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου