Υλικά
Μερίδες: 8-10 μερίδες- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη φρυγανιά και το ψωμί.
- Ζυμώνουμε και μετά προσθέτουμε τη φρυγανιά και το ψωμί. Ξαναζυμώνουμε.
- Τα πλάθουμε τη στιγμή που πρόκειται να τα τηγανίσουμε (για να μη στεγνώσουν).
- Τα αλευρώνουμε και τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι.
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τόσο ελαιόλαδο, ώστε να καλύψει τον πάτο κατά 3-4 εκ., σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε δόσεις, για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.
- Τους στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου