Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Τραγανά κεφτεδάκια



Υλικά

Μερίδες: 8-10 μερίδες

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη φρυγανιά και το ψωμί.
  2. Ζυμώνουμε και μετά προσθέτουμε τη φρυγανιά και το ψωμί. Ξαναζυμώνουμε.
  3. Τα πλάθουμε τη στιγμή που πρόκειται να τα τηγανίσουμε (για να μη στεγνώσουν).
  4. Τα αλευρώνουμε και τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι.
  5. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τόσο ελαιόλαδο, ώστε να καλύψει τον πάτο κατά 3-4 εκ., σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε δόσεις, για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.
  6. Τους στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου