Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Καλοκαίρι στον Δήμο Δίου-Ολύμπου: Μία ατελείωτη εμπειρία διασκέδασης και χαλάρωσης


Σας προσκαλούμε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στον Δήμο Δίου-Όλυμπου. Σας προσκαλούμε να ζήσετε μία ατέλειωτη εμπειρία διασκέδασης και χαλάρωσης με θέα τα πιο εμβληματικά και ιστορικά σημεία της Ελλάδας. 

Ο Δήμος μας απλώνεται σε μία ακτογραμμή 38 χιλιομέτρων, με εφτά οικισμούς να βρέχονται από τα νερά του Θερμαϊκού κόλπου και του Αιγαίου. Παράλληλα φέτος η «Γαλάζια Σημαία» κυματίζει σε επτά ακτές του Δήμου, σε Βαρικό, Γρίτσα, Πλάκα, Λεπτοκαρυά, Σκοτίνα - ΝέοΠαντελεήμονα, Πλαταμώνα και Νέους Πόρους και σε μία ιδιωτική μαρίνα του Πλαταμώνα, γεγονός που αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα των νερών στις παραλίες του Δήμου. 

Ξενοδοχειακές υποδομές, πληθώρα beach bars, εστιατορίων και εγκαταστάσεων με θαλάσσιες αθλητικές δραστηριότητες προσφέρουν εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους, ενώ το seatrac στην ακτή της Λεπτοκαρυάς βρίσκεται στη διάθεση των ΑμεΑ. Σημειώνεται ότι η παράκτια ζώνη του Δήμου Δίου-Ολύμπου είναι προσβάσιμη για όλους, όλο το χρόνο με τραίνο, λεωφορείο ή αυτοκίνητο.

Τόσο οι παραδοσιακοί οικισμοί στις πλαγιές του Ολύμπου, όσο και οι καταγάλανες ακτές μας αποτελούν ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά καθώς και για όλους όσοι αγαπούν τα θαλάσσια σπορ.

Και επειδή η εκλεκτή γαστρονομία βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο, καθημερινά αλιεύονται ολόφρεσκα ψάρια και γαρίδες Πλαταμώνα από τους ψαράδες της περιοχής, τα οποία αξίζει να απολαύσετε στις παραδοσιακές ταβέρνες και τα εστιατόρια της περιοχής.

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου είναι ένας θεϊκός προορισμός και φέτος το καλοκαίρι σας προσκαλούμε να τον εξερευνήσετε!

Μία πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε στο ακόλουθο videohttps://youtu.be/hw2rOux3wyc

#visitdionolympus #visitdion_olympus #dionolympus #pieria #visitgreece #allyouwantisgreece #divinedestination #allyouwantisthis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου