Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ματαίωση του 7ου Δρόμου Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

 

Η οργανωτική επιτροπή του Δρόμου Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης με υψηλό αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και την εφαρμογή των ειδικών πρωτοκόλλων για τις διοργανώσεις κρίνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η εφαρμογή τους ακόμη και αν υπάρξει τμηματική εκκίνηση. Η διοργάνωση έκρινε ότι είναι αναπόφευκτος ο συνωστισμός σε έναν αγώνα κατά τον οποίον η συμμετοχή των θεατών, των εθελοντών και των αθλητών ξεπερνά τα 2.000 άτομα:

 

Συνεπώς :

 

  • Ματαιώνει τον 7ο Δρόμο Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης που θα διεξαγόταν στις 31 Αυγούστου 2021.
  • Εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες της σε κάθε ανώνυμο και επώνυμο δωρητή ο οποίος συνέβαλε με χρηματικό ποσό στη συγκέντρωση χρημάτων για την κατασκευή ανελκυστήρα για την Όλγα.
  • Ευχαριστεί τους χορηγούς του αγώνα, όλους τους συνεργαζόμενους θεσμικούς φορείς, τα αθλητικά – διασωστικά και πολιτιστικά σωματεία, τους εθελοντές και όλους τους κατοίκους της ενορίας που έδειξαν διάθεση και προθυμία να συνδράμουν  στον φετινό αγώνα.
  • Δηλώνει ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την επίτευξη του σκοπού ανεξάρτητα από την διεξαγωγή του Δρόμου Αλληλεγγύης. Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες πρόσθετες πρωτοβουλίες με την πεποίθηση να ολοκληρωθεί το έργο. Όποιος επιθυμεί να συνδράμει μπορεί να έρχεται σε επαφή με τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης π. Κυριάκο Κοκελίδη, τηλ 6977848481.
  • Ενημερώνει ότι έχει ανανεώσει το ραντεβού με τους επίσημους προσκεκλημένους οι οποίοι θα παρευρεθούν στον αγώνα του 2022 εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες. Παράλληλα όσοι ενημερώθηκαν ότι θα βραβευθούν για τις διακρίσεις τους, θα παραλάβουν τα βραβεία τους το 2022.
  • Τέλος, ενημερώνει ότι ο 7ος Δρόμος Αλληλεγγύης θα διεξαχθεί την Τετάρτη  31 Αυγούστου 2022.

 

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου