Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Βρήκαμε τον πρώτο σκόρερ (40 γκολ) του πρωταθλήματος, πριν ξεκινήσει! Γιώργος Κίτσας (Βατανιακός)

 Tων δημοσιογράφων Δημήτρη Πάππα & Νίκου Κολίτση (Κaterini Sport)


Μπορεί το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας να μην έχει ξεκινήσει ακόμα -κι ένας Θεός ξέρει πότε κι αν θα ξεκινήσει, δηλαδή-, εμείς, όμως, βρήκαμε ήδη τον πρώτο σκόρερ του. Αλήθεια σας λέμε...
Γιώργος Κίτσας ονομάζεται, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Βατανιακού και θα σκοράρει... 40 φορές παρακαλώ! Οι περισσότεροι τον προσφωνούν "Γκόγκιτς", κατάγεται από την Ημαθία και είναι μια αυθεντική μηχανή γκολ, όπως τουλάχιστον έχει αποδείξει αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων, σε ΑΕ Αλεξάνδρειας, Εορδαϊκό, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Θύελλα Σαρακηνών, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Αναγέννηση Κολινδρού.
Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δηλαδή, θα σημειώσουμε εμείς... Βέβαια και 15 γκολ να πετύχει, αρκεί η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα, στο οποίο, επί τη ευκαιρία, θα κονταροχτυπηθεί με τον ισχυρό ΓΑΣ Σβορώνου!
Αν πιστεύετε, πάντως, ότι ο Γιώργος Κίτσας από την αρχή της ποδοσφαιρικής ζωής του ήταν στην κορυφή της επίθεσης, πλανάσθε πλάνην οικτράν, γιατί ξεκίνησε ως σέντερ μπακ παρακαλώ, μέχρι να... βαπτιστεί, από τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη, επιθετικός και να αρχίσει να γράφει το κοντέρ των γκολ στην περιφέρεια, ως επί το πλείστον με το πόδι.
Ο "Γκόγκιτς" μπορεί να μη γνωρίζει, πέραν του Χρήστου Λαζαρίδη, του Νίκου Ραπτόπουλου και του προπονητή και πρώην συμπαίκτη του, Γιώργου Ποτουρίδη, κανέναν άλλον στην ομάδα, μπορεί να μην επιθυμεί να γνωρίσει τους αντιπάλους στον ΓΑΣ Σβορώνου -άλλωστε μόνο τον Άκη Λαγδάρη μπορεί να ανακαλέσει στη μνήμη του-, μπορεί να μη... χρειάζεται ιδανικό συμπαίκτη στην επίθεση, μπορεί να μη βρίσκει αποτελεσματικό αμυντικό για τον εαυτό του, μπορεί να μην ξέρει ακόμη αν θα εκτελεί τα πέναλτι, δηλώνει, όμως, έτοιμος να κάνει πράξη στο γήπεδο όσα ευθαρσώς δηλώνει on camera, γιατί "μέσα στο γήπεδο λύνονται όλα..." Άλλωστε, "ο καλύτερος πάντα κερδίζει..." Όταν, μάλιστα, έχεις ένα "Δώρο Θεού", τα πράγματα γίνονται ευκολότερα για όλους, εκτός από τους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας... (σ.σ. μήπως να αναφέρουμε την αμυντική διάταξη του ΓΑΣ Σβορώνου, για να κάνετε τις δικές σας προβλέψεις ή είναι too risky τόσο νωρίς;) Eμείς, πάντως, σας προκαλέσαμε... (σ.σ. ειδικότητά μας, άλλωστε...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου