Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Γενικό πρόγραμμα εορτασμού της 1ης του Νέου Έτους 2022, για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Α. ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ – ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ

 

Από την ανατολή και μέχρι τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2022, θα σημαιοστολιστούν όλα τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα, οι δρόμοι και οι πλατείες των Κοινοτήτων του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Τις βραδινές ώρες από την 31η Δεκεμβρίου 2021 και έως και την 1η Ιανουαρίου 2022, θα φωταγωγηθούν τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα, οι δρόμοι και οι πλατείες των Κοινοτήτων του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

 

Β. ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ

 

Οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και προσκεκλημένοι καλούνται το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου, όπου θα τελεστεί η Δοξολογία της 1ης του Νέου Έτους 2022.

Στη Δοξολογία καλούνται να παραστούν οι Πολιτικές, Στρατιωτικές Αρχές και τα Σώματα Ασφαλείας, οι Διοικήσεις Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου με το προσωπικό τους, καθώς και οι Τοπικοί φορείς.

Τελετάρχης για την επίσημη Δοξολογία ορίζεται ο κ. Στέλιος Κουρίτας, ο οποίος θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις 09:45 της 1ης Ιανουαρίου 2022.

Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, η είσοδος στους Ιερούς Ναούς επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας, ενώ επιβεβλημένη είναι η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων μεταξύ των παραβρισκόμενων

 

Το πρόγραμμα αυτό έχει θέση επίσημης πρόσκλησης.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

 

Ευάγγελος Κ. Γερολιόλιος

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου