Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ο Πλεύρης προαναγγέλλει νέα μέτρα και ο Μητσοτάκης κάνει ανέμελος διακοπές......


«Ο μόνος άνθρωπος τελικά που δεν εξοργίζεται με την απίστευτη ανικανότητα της κυβέρνησης είναι ο κ. Μητσοτάκης, που συνεχίζει ανέμελος τις διακοπές του, ενώ η χώρα βαδίζει στο γκρεμό», τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Τόσο καιρό ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των επιστημόνων για μέτρα... ανάσχεσης της πανδημίας, προκειμένου να αποτραπούν νέες απώλειες και ενδεχόμενο νέο καταστροφικό lockdown. Χθες, Δευτέρα, με ρεκόρ 9.284 κρουσμάτων, πάλι αρνήθηκε να κάνει τα αυτονόητα: Κουβέντα για αξιόπιστη ιχνηλάτηση με μαζικά και δωρεάν ράπιντ και μοριακά τεστ για τους πολίτες, για περισσότερα δρομολόγια στα Μέσα Μεταφοράς, για αλλαγή πρωτοκόλλων στα σχολεία, για ενίσχυση του ΕΣΥ που καταρρέει, για επίταξη ιδιωτικών κλινικών και για σοβαρή επέκταση της τηλεργασίας», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Μόνο λουκέτο και χωρίς μέτρα στήριξης στην εστίαση, στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι εμβολιασμένοι. Περιμένουμε κάποιος να εξηγήσει πώς συνάδει αυτό με την “πανδημία ανεμβολίαστων” του κ. Μητσοτάκη. Και σήμερα, πριν καλά- καλά στεγνώσει το μελάνι από τα μέτρα παρωδία, ο κ. Πλεύρης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα», συμπληρώνεται στην ίδια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου