Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Κίνημα Αλλαγής Πιερίας: Δωρεά τροφίμων στην Δομή Καθημερινά Συσσίτια "ο άρτος ο επιούσιο

 


Το Κίνημα Αλλαγής Πιερίας έχοντας κοινωνική συνείδηση και διαχρονικά κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, με μια συμβολική  κίνηση έκφρασε την κοινωνική ευαισθησία του και υποστήριξη στους συμπολίτες μας στη Πιερία  με τη δωρεά τροφίμων στη Δομή Καθημερινά Συσσίτια “ ο άρτος ο επιούσιος" της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους - Κατερίνης και Πλαταμώνος.

 

Επισκεφτήκαμε στο Σβορώνο Πιερίας τη Δομή Καθημερινά Συσσίτια “ο άρτος ο επιούσιος" της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους - Κατερίνης και Πλαταμώνος και  εκφράσαμε την κοινωνική μας αλληλεγγύη σε αυτούς τους συμπολίτες που έχουν την ανάγκη μας, προσφέροντας τρόφιμα και άλλα ήδη.

Κατά την επίσκεψή μας, μας υποδέχτηκε ο Πατήρ Κυριάκος Κοκελιδης ο οποίος μας μετέφερε τις ευχαριστίες και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους - Κατερίνης και Πλαταμώνοςκ.Γεώργιου.

 

Ενημερωθήκαμε  για το σημαντικό έργο της Δομής και από την πλευρά μας ενημερώσαμε ότι η κίνησή μας γίνεται στα πλαίσια της πανελλαδικής πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για την υποστήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη κοινωνικής μέριμνας.

 

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας Κιτιξής Κωνσταντίνος, ο Αν. Γραμματέας Παπακώστας Στέφανος και τα μέλη της ΝΕ Σωτηριάδης Γιώργος και Αμοιρίδης Περικλής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου