Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Ευχές για μια καλή νέα χρονιά από τον Θανάση Λιακόπουλο

Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2021 και καλωσορίζουμε το νέο χρόνο.
Ωστόσο και η φετινή Πρωτοχρονιά είναι ιδιαίτερη. Λόγω της πανδημίας βιώνουμε αλλαγές στην καθημερινότητά μας που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.
To έτος που φεύγει μας επιφύλαξε δυσκολίες πολλές. Οι κοινωνίες κλονίστηκαν. Ζούμε εδώ και πολλούς μήνες με πρωτόγνωρους περιορισμούς. Πολλά από τα σχέδιά μας ματαιώθηκαν και οι πιο απλές μας συνήθειες, επηρεάστηκαν βαθιά.
Με όλους τους συμβολισμούς που έχει κάθε νέο ξεκίνημα, το 2022 ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες. Ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν δεν περιμέναμε τόσα πολλά από το νέο χρόνο. Όλοι ελπίζουμε ότι σε λίγους μήνες θα καταφέρουμε να ανακτήσουμε όλα αυτά που στερηθήκαμε και συνιστούν την καθημερινότητά μας και τον τρόπο ζωής μας.
Για να μετουσιωθεί η ελπίδα σε πραγματικότητα, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τους βασικούς κανόνες προστασίας, μέχρι ο εμβολιασμός να δημιουργήσει συνθήκες ανοσίας.
Τότε μόνο θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ξανά σχέδια για το μέλλον, χωρίς την απειλή της πανδημίας.
Στους συμπολίτες μας και τις συμπολίτισσές μας στην Κατερίνη και την Πιερία αλλά και σε όλο τον κόσμο εύχομαι από καρδιάς ένα ευτυχές νέο έτος γεμάτο υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα!
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2022!
Θανάσης Γ. Λιακόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Επικεφαλής συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου