Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

 

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου χρόνου, εύχομαι ολόψυχα, το 2022, να χαρίσει σε όλο τον κόσμο υγεία, ειρήνη, ευτυχία, γαλήνη, σύνεση και προκοπή.

 

Το νέο έτος, να είναι ένα έτος αλληλεγγύης, χαράς και κοινωνικής προόδου. Να φέρει τον καθένα ξεχωριστά, πιο κοντά στους στόχους καιτα όνειρά του και να του δώσει απλόχερα ό,τι πραγματικά έχει ανάγκη.

 

Μακάρι η νέα χρονιά που ανατέλλει να μας φέρει ως χώρα πιο κοντά στην κανονικότητα και να σημάνει το τέλος μιας πανδημίας που έχει διαταράξει τις ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα του ιδιωτικού και δημόσιου βίου. Να σημάνει την απαρχή για μια αναπτυξιακή πορεία, με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για εμάς και τα παιδιά μας, να εκπληρώσει τις προσδοκίες του λαού, επαναφέροντας το χαμόγελο και την ελπίδα στα πρόσωπα όλων μας.

 

Ευχή μου, ως Αντιπεριφερειάρχη, η νέα χρονιά να δώσει δύναμη, ενότητα και συνεργασία σε όλους εμάς στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Με αίσθημα ευθύνης, πίστη, επιμονή και σκληρή δουλειά   να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας, να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη για τον τόπο μας, να ανταποκρινόμαστεστις ανάγκες των πολιτών και να θέσουμε τις απαραίτητες βάσεις για να οδηγήσουμε την Πιερία σε ένα καλύτερο αύριο. Να δημιουργήσουμε ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον του τόπου μαςβελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών και στοχεύοντας στην αναγέννηση της περιοχής.

 

Οι εορταστικές ημέρες που διανύουμε ας είναι ημέρες αγάπης, ανασυγκρότησης και περίσκεψης, επαναπροσδιορίζοντας τις ουσιαστικές ανθρώπινες αξίες που θα βελτιώσουν  την κοινωνία μας.

 

Ευγνώμονες για όσα έχουμε ας ατενίσουμε τη νέα χρονιά με θετική διάθεση, και με πίστη για καλύτερες ημέρες ας γιορτάσουμε με τρόπο ουσιαστικό τις φετινές γιορτές αναδεικνύοντας το πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο συνάνθρωπο και στο κοινό καλό.

 

Εύχομαι καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους με αγάπη, ατομική και οικογενειακή ευτυχία,δύναμη και αισιοδοξία!

 

 
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου