Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

29η AGROTICA: από 27-30 Ιανουαρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

 



Η καρδιά των αγροτικών εξελίξεων θα χτυπήσει δυνατά στη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agroticaαπό τις 27-30 Ιανουαρίου 2022στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θέτωντας για ακόμα μία φορά τον πήχη ψηλά.

Η Agrotica, η πλέον καταξιωμένη έκθεση για τον αγροτικό κλάδο, θα καλύψει όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας μέσα από τη συμμετοχή των σημαντικότερων φορέων, επιχειρήσεων και με αντιπροσωπευτική παρουσίαση της παγκόσμιας τεχνολογίας του συγκεκριμένου χώρου.


Ανάμεσα στα θέματα που θα αποτελέσουν το επίκεντρο στη φετινή Agrotica είναι η δυναμική του πρωτογενούς τομέα και η ανταπόκρισή του στις προκλήσεις που έθεσε η πανδημία, τα Σχέδια Βελτίωσης που αλλάζουν το «πρόσωπο» της γεωργίας καθώς και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο.


Τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα, η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια και εναρμόνιση με τα επιδημιολογικά και υγειονομικά δεδομένα που θα ισχύουν την περίοδο διοργάνωσης της.

Η Agrotica έχει παγιωθεί πλέον ως το σημείο αναφοράς για την εγχώρια και τη διεθνή γεωργία και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους αγρότες, γεωργούς και όσους ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή να ενημερωθούν για τις εξελίξεις του κλάδου.

Σας περιμένουμε στις 27-30 Ιανουαρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου