Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Στην τελική ευθεία για την επιτυχία του συλλαλητηρίου στις 26 Φλεβάρη, στο άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσης (περιοδειών, συσκέψεων, κλπ), το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ” (ΣΙΥΝΠ), δίνει καθημερινά τη μάχη για την επιτυχία της συγκέντρωσης στις 26 Φλεβάρη, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλα τα Σωματεία της περιοχής και σε όλους τους εργαζόμενους που έχουν «γονατίσει» από την ακρίβεια, που μετράνε πάνω από 23 χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία, που βλέπουν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται στα μισά του μήνα.

Συνεχίζοντας την αγωνιστική του δράση το ΣΙΥΝΠ:

·         Την Τρίτη 22 Φλεβάρη θα πραγματοποιήσει μαζική εξόρμηση στα εμπορικά καταστήματα της Κατερίνης και παρέμβαση για την καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενη πρακτικάρια σε κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων

·         Την Τετάρτη 23 Φλεβάρη διοργανώνει σύσκεψη με εργαζόμενους της ΔΕΥΑΔΟΛ, για να συζητήσει τα οξυμένα προβλήματα του κλάδου.

·         Την Πέμπτη 24 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις σε εργοστάσια τροφίμων του νομού

·         Την Παρασκευή 25 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις στα σούπερ μάρκετ του νομού

Οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες του προηγούμενου διαστήματος σε μια σειρά κλάδους για την προστασία της υγείας, της ζωής μας και της λαϊκής περιουσίας, του εισοδήματος μας, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας είναι πολύτιμη παρακαταθήκη για τη συνέχεια.

Καλούμε εδώ και τώρα τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης να βγει από το λαγούμι της και να πάρει αγωνιστικά μέτρα για την προστασία του εισοδήματος, της δουλειάς και της υγείας των εργαζομένων. Τα Σωματεία των εκπαιδευτικών, οι Σύλλογοι και οι Ενώσεις Γονέων της Πιερίας να ενώσουν τη φωνή τους μαζί με τα εκατοντάδες Σωματεία σε ένα μεγάλο ποτάμι καταδίκης της πολιτικής που ευθύνεται για τα προβλήματα που βιώνουμε.

Τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση, αντίσταση και σύγκρουση με την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή μας για τα κέρδη των λίγων. Τώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

 

Όλοι το Σάββατο 26 Φλεβάρη, στις 12, στη συγκέντρωση των Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, στο άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.

(Λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 10:30πμ από την κεντρική πλατεία της Κατερίνης)

 

21/2/22

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου