Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Κέντρο Ενημέρωσης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου


 

Το Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου επισκέφθηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της στο Λιτόχωρο, η οποία γίνεται με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της Επανάστασης του Ολύμπου του 1878.

Την Πρόεδρο υποδέχτηκαν από πλευράς του ΟΦΥΠΕΚΑ η πρόεδρος, Μαρία Παπαδοπούλου, ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Μητσόπουλος, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Τομέα Α’, Διονυσία Χατζηλάκου, καθώς και ο προϊστάμενος Τριαντάφυλλος Μπίτος και το προσωπικό της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο Κέντρο Πληροφόρησης, το οποίο εξελίσσεται σε τέσσερα επίπεδα αναπαριστώντας την ανάβαση στο βουνό των θεών. «Το μυθικό βουνό της χώρας μας που γοητεύει διαχρονικά και μας προσκαλεί να το εξερευνήσουμε, παρουσιάζεται με γοητευτικό τρόπο στο Κέντρο Ενημέρωσης του Ολύμπου. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες για τη δουλειά τους», έγραψε η Πρόεδρος στο βιβλίο επισκεπτών του Κέντρου Ενημέρωσης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου.

Η κ. Σακελλαροπούλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αγριόγατα και το αγριόγιδο του Ολύμπου, ενώ, καθώς η ίδια είναι πεζοπόρος, εξέφρασε την επιθυμία και να πεζοπορήσει στον Όλυμπο.





 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου