Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Προσφορά αγάπης & αλληλεγγύης η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δ. Κατερίνης

Με μήνυμα «Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές», προσφορά Αγάπης & Αλληλεγγύης προς συνδημότες που έχουν ανάγκη από αίμα, αποτέλεσε η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Δήμος Κατερίνης, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, σήμερα το πρωί, στον χώρο του Κέντρου Ημέρας «Τέσσερις Εποχές», στο Παλιό Νοσοκομείο.

 

Στην πρόσκληση του Δήμου ανταποκρίθηκαν δημότες, εργαζόμενοι του Δ.Κατερίνης και πρόσφεραν λίγο από το αίμα τους. Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και οι κανόνες υγιεινής για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, εξέφρασαν ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην αιμοδοσία, για την πολύτιμη προσφορά τους, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Νταντάμης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Τοπικής Ανάπτυξης Σταύρος Χριστοφορίδης. Επίσης, ευχαριστίες προς τα στελέχη του τμήματος αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης, τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων, καθώς και τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για την άρτια οργάνωση.

 

Στην αιμοδοσία παρέστησαν επίσης: η δημ.σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Πιερίας Ασημίνα Πούλιου – Περδίκη, ο πρόεδρος του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας Χρήστος Κομπατσιάρης, στελέχη και εργαζόμενοι του Δήμου Κατερίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου