Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Χρώμα & ασφάλεια στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερινης.

Το χαλίκι και η σκόνη έδωσαν τη θέση τους σε έναφιλικό, όμορφο και ασφαλή χώρο παιχνιδιού και άθλησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Ο λόγος για την επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα εμβαδού 150 τ.μ. τμήματος της επιφάνειας του αύλειουχώρου του σχολείου (κατά μήκος της οδού Μητροπόλεως).  Μία παρέμβαση που έρχεται να καλύψει ένα πάγιο αίτημα της σχολικής κοινότητας και εντάσσεται στη διαρκή μέριμνα για την επισκευή, συντήρηση των σχολικών κτιρίων και των αύλειωνχώρων τους, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

«Η επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα κρίθηκε επιβεβλημένη, για την ασφάλεια και τη διευκόλυνση του παιχνιδιού των παιδιών μας. Επί σειρά ετών δεν είχε γίνει καμία σχετική παρέμβαση στον αύλειο χώρο, στον οποίο το χαλίκι που υπήρχε, είχε ως συνέπεια ακόμη και τραυματισμούς των μικρών μαθητών» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δημήτρης Μορφακίδης.

«Τα παιδιά χαίρονται πλέον το παιχνίδι σε ένα πραγματικά φιλικό και ασφαλές περιβάλλον. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Μορφακίδη για την ανταπόκριση στο αίτημά μας» τονίζει από την πλευρά του, ο Διευθυντής του Σχολείου, Νίκος Ναχόπουλος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου