Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Επίσκεψη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Εστίας Πιερίδων Μουσών στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πραγματοποίησαν τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης την Παρασκευή  21 Οκτωβρίου.

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου συναντήθηκαν, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ευθύμιος Μαυρίδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Παπάζογλου, η Γενική Γραμματέας κα Αριστέα Κατανά-Χρυσαργύρη, η Ταμίας κα Αναστασία Πιτσιάβα, η Ειδική Γραμματέας κα  Σοφία Αμανατίδου- Χαλκίδου και τα Μέλη κα Μαρία Βούλγαρη και κα Ιωάννα Ηλιάδου.

Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε θερμό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις σε ότι αφορά τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Η κα Μαυρίδου κατ’ αρχήν συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Μαυρίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους, ευχόμενη καλή δύναμη στο έργο τους και επισημαίνοντας την άψογη και αγαστή τους συνεργασία. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, με δεδομένη την ευαισθητοποίηση και τη δραστηριοποίησή της σε θέματα προαγωγής της τέχνης και του πολιτισμού, δεσμεύθηκε ότι τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας όσο και η ίδια προσωπικά θα συνεχίζουν να στηρίζουν ενεργά τις δράσεις της Εστίας Πιερίδων Μουσών που συμβάλλουν δυναμικά στη διατήρηση και διάδοση των πολιτιστικών αξιών του τόπου.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Εστίας Πιερίδων Μουσών ενημέρωσαν εκτενώς την Αντιπεριφερειάρχη για τις δράσεις της Εστίας, τις προτεραιότητες και τους στόχους που θέτουν ως νέα Διοίκηση.

«Η Εστία Πιερίδων Μουσών αποτελεί για την Πιερία έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές προβολής της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και εγώ προσωπικά πάντα θα είμαστε αρωγοί και θα στηρίζουμε ενέργειες και πρωτοβουλίες που εντάσσονται στο σημαντικό πολιτιστικό έργο της δραστήριας Εστίας Πιερίδων Μουσών, που στόχο έχει να διασπείρει τον πολιτιστικό μας πλούτο και να αναδείξει τη συμβολή του στο πολιτιστικό γίγνεσθαί του», όπως τόνισε η κα Σοφία Μαυρίδου.

H συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση και των δύο πλευρών για συνεργασία με στόχο την αναβάθμιση του πολιτιστικού κεφαλαίου της Πιερίας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου