Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016


Αποτέλεσμα εικόνας για Γραμματεία Δήμου Πύδνας Κολινδρο


   Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου στις Νέες και στους Νέους, που είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται και να εξασφαλίζουν την εισαγωγή τους στις σχολές της επιλογής τους.

Η δικαίωση του αγώνα τους, που αποτελεί μια καθοριστική στιγμή για τα μελλοντικά τους σχέδια και τη σταδιοδρομία τους στο στίβο της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής, μάς γεμίζει με αισιοδοξία καθώς σε μια δύσκολη συγκυρία, όχι μόνο δεν αποθαρρύνονται, αλλά με σθένος αγωνίζονται για να αλλάξουν τους όρους της ζωής της δικής τους και της χώρας τους. 
   Αλλά και όσοι δεν τα κατάφεραν δεν πρέπει να απογοητευτούν, γιατί το μέλλον δεν κρίνεται από μια πρόσκαιρη ατυχία, αλλά από πολλές δοκιμασίες και προσήλωση σε σταθερούς στόχους. Δεν πρέπει να αποθαρρυνθούν όσοι δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από συνεχή προσπάθεια, καθώς η ίδια η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες.
   Εύχομαι κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και καλή ακαδημαϊκή πορεία στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ και τις οικογένειες των υποψηφίων για τη διαρκή ηθική και οικονομική τους συμπαράσταση. Συγχαίρω επίσης την εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου μας που  προσφέρει στους νέους και στις νέες μας υψηλού επιπέδου ποιότητα τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον ψυχολογικό και παιδαγωγικό τομέα.
Εύχομαι η ίδια η ζωή να δικαιώσει στο έπακρο τις επιλογές σας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου