Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Τρέχω για την Κατερίνη: Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη αθλητική γιορτή



ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ



H αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα δρόμου – θεσμό   «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2016» ξεκίνησε. Η μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.

Με διοργανωτές τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και με την συμβολή 30 και πλέον φορέων, συλλόγων, εθελοντικών οργανώσεων και δεκάδων εθελοντών καλούμαστε να γίνουμε και φέτος κομμάτι της γιορτής και να ζήσουμε τη μοναδική αυτή εμπειρία της συμμετοχής, σε μία διαδρομή γεμάτη ιστορία, πολιτισμό, ευγενή άμιλλα και πολλές συγκινήσεις.  Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Οι καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :
Η χρονομέτρηση για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα είναι ηλεκτρονική. Τα αποτελέσματα του αγώνα θα εκδοθούν για όλους τους συμμετέχοντες και θα είναι διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο, ενώ η συνολική τελική κατάταξη θα εκδοθεί εντός 5 λεπτών από τον τερματισμό και του τελευταίου αθλητή.
IRUNNERApplication για κινητά & tablets: Με τη δημιουργία μίας πρωτοποριακής εφαρμογής (application) με τίτλο:  iRunner, για κινητά & tablets, τ«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» γίνεται ο πρώτος αγώνας δρόμου στην Ελλάδα, στον οποίο, δωρεάν με ένα μόνο κλικ, ο χρήστης μπορεί υπεύθυνα και άμεσα να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγώνα, να αντλήσει όλες τις χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες (προκήρυξη, νέα, δήλωση συμμετοχής, χάρτης διαδρομής κ.α.)
Χορηγός  Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ  και όλα τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.
Την αυλαία του αγώνα θα ανοίξουν τα παιδιά με ειδικές ικανότητες της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης. Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθεί συλλεκτικό μετάλλιο. Ειδικές βραβεύσεις θα γίνουν στις τρεις πολυπληθέστερες ομαδικές συμμετοχές.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την συμπλήρωση με σειρά προτεραιότητας των 1500 αριθμών που θα διατεθούν. Σε κάθε περίπτωση ως προθεσμία υποβολής ορίζεται η Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω των επίσημων ιστοσελίδων της διοργάνωσης www.katerinirun.gr & www.zeusrunnersclub.gr.

Ειδικότερα, για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ:


Καλή επιτυχία. Καλό τερματισμό.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου