Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ : «Η ψυχή» του Φεστιβάλ είναι οι εθελοντές του!




Είναι οι άνθρωποι που υποστήριξαν, βοήθησαν, έτρεξαν, που βρίσκονταν σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πάντα χαμογελαστοί και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τους θεατές, να δώσουν οδηγίες ή πληροφορίες σε αυτούς.
Είναι τα παιδιά στις κερκίδες του αρχαίου θεάτρου, στις εισόδους, στα εκδοτήρια. Χαμογελαστά πρόσωπα όπου κι αν κοιτούσε ο θεατής.
Είναι οι εθελοντές του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου που για ακόμη μια φορά έδωσαν την ψυχή τους, αφιέρωσαν ατέλειωτες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο του καλοκαιριού τους.
Είναι όμως και η Διασωστική Ομάδα Πιερίας και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός –Περιφερειακό τμήμα Κατερίνης Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών,  ««οι φύλακες άγγελοι»,  που βρίσκονταν ανάμεσά μας, που συνέδραμαν ουκ ολίγες φορές σε άτομα που χρειάζονταν τη βοήθειά τους.

Με λίγα λόγια είναι «η ψυχή του Φεστιβάλ Ολύμπου» που και φέτος έδωσε δείγματα γραφής και νόημα στη λέξη «Εθελοντής».
Αρκετές ώρες πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, συντεταγμένα, προγραμματισμένα, λειτουργώντας με ομαδικό πνεύμα, βρίσκονταν στους χώρους των εκδηλώσεων. Από τα πάρκιγκ και τις εισόδους, μέχρι τα παρασκήνια, τα εκδοτήρια, τις κερκίδες. 
Η 45η διοργάνωση που πριν από λίγες μόλις ώρες έκλεισε αυλαία, δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένη -όσο όλοι ομολογούν- αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι εθελοντές που επί σειρά ετών στηρίζουν και κυρίως νοιάζονται και αγαπούν το Φεστιβάλ Ολύμπου και το αποδεικνύουν έμπρακτα.

Η φετινή διοργάνωση στηρίχτηκε πάνω τους. Ένα ευχαριστώ ίσως είναι λίγο. Είναι όμως ειλικρινές και κυρίως από καρδιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου