Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

  Ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών της ΠΚΜ, θέλω από καρδιάς να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας. Η επιτυχία σας είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου που πρόκειται να σας χαρίσει πολλές συγκινήσεις, ενός κεφαλαίου που θα σας γεμίσει γνώσεις ακαδημαϊκές, αλλά και γνώσεις για την ίδια τη ζωή.

          Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς τα ποσοστά επιτυχίας σε όλο το Νομό μας είναι ιδιαιτέρως υψηλά και αυτό αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας.
          Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον δικό τους αγώνα και στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία τους.
          Ωστόσο, θα ήθελα να απευθυνθώ και στους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή την παρούσα στιγμή, να τους συγχαρώ για την προσπάθειά τους, υπενθυμίζοντάς τους παράλληλα πως η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας στον οποίο καλούμαστε όλοι να δώσουμε πολλές μάχες. Είμαι πεπεισμένη πως στην συνέχεια θα έχετε και εσείς τις δικές σας επιτυχίες. Η ζωή και το μέλλον είναι μπροστά σας.

          Συγχαρητήρια σε όλους και καλή σταδιοδρομία!

Σοφία Μαυρίδου

Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου