Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Την Πέμπτη κρίνεται η τύχη του πρωταθλήματος...


Στον Κοντονή η διοικούσα επιτροπή της Super League...

Πρόταση για Αλαφούζο πρόεδρο στην συνεδρίαση της Λίγκας!..

Την Πέμπτη (25/8) θα γίνει, τελικά, η συνάντηση της τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής της Super League με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με...
πληροφορίες του sport-fm.gr, και αυτό διότι, αύριο, ο κ. Κοντονής θα είναι εκτός Αθηνών.

Στη συνάντηση, οι Σπανός, Κωστούλας και Δάρας θα πάνε με σκοπό να αναλύσουν στον υπουργό τα οικονομικά δεδομένα στη Λίγκα και θα εστιάσουν, φυσικά, στο θέμα με τη NOVΑ, θέλοντας να του εξηγήσουν την επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα οπωσδήποτε τον Σεπτέμβρη!

Θέλουν να τον πείσουν, εν ολίγοις, πως η πρεμιέρα δεν «σηκώνει» και άλλη αναβολή και ότι πρέπει να γίνει, έστω, στις 11 του Σεπτέμβρη, εξηγώντας του τι γίνεται με το θέμα των προκαταβολών και τις ρήτρες.

Νωρίτερα, στην συνεδρίαση που έγινε,ο Αλέξης Κούγιας έριξε την ιδέα και οι Γιώργος Μποροβήλος και Γιώργος Σπανός συμφώνησαν μαζί του να αναλάβει την προεδρία της Super Leageue o Γιάννης Αλαφούζος!

«Πρέπει να βρούμε μία κοινά αποδεκτή λύση. Να συσπειρωθούμε γύρω από ένα πρόσωπο και να προχωρήσουμε δίχως εντάσεις. Το πρόσωπο αυτό μπορεί να είναι ο κ. Αλαφούζος. Να ενωθούμε όλοι γύρω από αυτόν. Είναι μία προσωπικότητα που μπορεί να προσδώσει κύρος στη Λίγκα και να γυρίσουμε σελίδα», ήταν το πλαίσιο της τοποθέτησης των εκπροσώπων της ΑΕΛ, του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου.

Το θέμα, όμως, δεν συζητήθηκε εκτενέστερα...

http://nonews-news.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου