Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Στην τελική ευθεία ο 3ος Δρόμος Αλληλεγγύης


         Η Iερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και η Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης σε συνεργασία με την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης συνδιοργανώνουν τον 3ο Δρόμο Αλληλεγγύης  5000μ. ο οποίος υποστηρίζεται από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

   Ο συγκεκριμένος αγώνας τρεξίματος πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά με στόχο την ανάπτυξη του αισθήματος της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης στη βάση της άρσης της διαφορετικότητας με τη συμμετοχή όλων και την προώθηση σπουδαίων ιδανικών και θεμελιωδών αρχών όπως της ισότητας, της άκριτης αποδοχής του άλλου και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.
          Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται το Σάββατο 27 Αυγούστου  2016 και ώρα έναρξης 7μ.μ. Αφετηρία και τερματισμός είναι το προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης.   Να σημειωθεί ότι στις 6.30μ.μ. της ίδιας ημέρας θα δοθεί εκκίνηση αγώνα δρόμου 500μ. στον οποίο θα συμμετέχουν τα παιδιά της Μέριμνας Παιδιού με τους συνοδούς τους καθώς και άλλα άτομα με ειδικές ικανότητες.
          Με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ευεξίας και της χαράς που δημιουργεί η συλλογική συμμετοχή σε έναν ευγενικό σκοπό διατρανώνεται και φέτος στον Αγώνα Δρόμου Αλληλεγγύης. Η Ιερά Μητρόπολη μας θα είναι πάντοτε αρωγός σε κάθε αθλητική εκδήλωση που αναδεικνύει την Πιερία και προάγει το ευ αγωνίζεσθαι».
          Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης κ. Δημήτρης Σολδάτος αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο και τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Πάτερ Κυριάκο Κοκελίδη για την πρωτοβουλία τους να συμπεριλάβουν την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης στη φετινή διοργάνωση ανέφερε «Καλούμε όλους τους Κατερινιώτες να στηρίξουν αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια».

          Οι διοργανωτές καλούν τους πάντες ενεργούς δρομείς μεσαίων, μικρών και μεγάλων αποστάσεων ενταγμένους σε συλλόγους και όχι, φίλους του αθλητισμού, να έρθουν και να τρέξουν ή ακόμη και να περπατήσουν τη διαδρομή. Με τη συμμετοχή τους στηρίζουν δομές και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
          Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/13BTW1vyCz_Dqzaa7zx9tlqog6P9jcgCZsOiwdC_2rjk/viewform
          Η αποστολή των δηλώσεων  θα γίνεται μέχρι την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 και ώρα 12μμ.
          Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κ. Μυστρίδη Χρήστο στο τηλέφωνο 694 8180760.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου