Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Π. Ε Πιερίας : Αποκατάσταση φθορών στο οδόστρωμα στην είσοδο και εντός του Μοσχοποτάμου και για πρώτη φορά εκπόνηση μελέτης για τα κατολισθητικά φαινόμενα στο Μοσχοπόταμο


          Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες του έργου “άμεση αποκατάσταση βλαβών μικρής κλίμακας οδοστρωμάτων  στοιχείων σήμανσης και ασφάλειας οδών αρμοδιότητας της Π. Ε.  Πιερίας” που υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
          Πιο συγκεκριμένα τις προηγούμενες μέρες υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πιερίας έγινε αποκατάσταση φθορών στο οδόστρωμα σε μήκος 300,00μ στην είσοδο και εντός του Μοσχοποτάμου.  Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ήταν ανακατασκευή εξολοκλήρου τμήματος του οδοστρώματος, φρεζαρίσματος παλαιού οδοστρώματος και στην συνέχεια ασφαλτόστρωση  2.000 τ.μ. 

          Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πορεία του έργου και δήλωσε: “Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει το τεχνικό της πρόγραμμα μέσω της υλοποίησης στοχευμένων παρεμβάσεων για την αποκατάσταση και συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητά της . Με την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην είσοδο και εντός του Μοσχοποτάμου υλοποιήσαμε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας”.

          Στην περιοχή έχει γίνει ήδη η πρώτη αυτοψία από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πιερίας στα πλαίσια των προκαταρκτικών ενεργειών για την προετοιμασία του φακέλου για την εκπόνηση της μελέτης του έργου της αντιμετώπισης κατολισθήσεων 4ης επαρχιακής οδού στην είσοδο Μοσχοποτάμου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου