Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Τσάμπιονς Λιγκ: Εκτός ομίλων η Ρόμα, γλίτωσε η Σέλτικ

Αναλυτικά τα  αποτελέσματα:
Ρόμα – Πόρτο 0-3
Χάποελ Μπερ Σεβά – Σέλτικ 2-0
Πλζεν – Λουντογκόρετς 2-2
Λέγκια – Ντάνταλκ 1-1
Μονακό – Βιγιαρεάλ 1-0

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Παρότι είχε πάρει ελαφρύ προβάδισμα με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού απέναντι στην Πόρτο, η Ρόμα είπε πρόωρο αντίο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας με 3-0 εντός έδρας από τους «δράκους» και αποχαιρετώντας τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και έπαιξε για σημαντικό χρονικό διάστημα με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς Ντε Ρόσι (39') και Παλμιέρι (51') είδαν απευθείας την κόκκινη κάρτα για σκληρά μαρκαρίσματα.
Πολύ κοντά στην «καταστροφή» έφτασε η Σέλτικ, που ηττήθηκε μεν με 2-0 από την, μοιραία για τον Ολυμπιακό, Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, ωστόσο το υπέρ της 5-2 από το πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία, της έδωσε το εισιτήριο.
Στις άλλες τρεις αποψινές αναμετρήσεις, έστω και δύσκολα, Μονακό, Λέγκια Βαρσοβίας και Λουντογκόρετς εκμεταλλεύτηκαν τα θετικά αποτελέσματα των πρώτων αγώνων και πήραν τα εισιτήρια για τους «χρυσοφόρους» ομίλους.
Τα πλέι-οφ ολοκληρώνονται αύριο, Τετάρτη, με τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ η κλήρωση των ομίλων είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης.

http://www.kathimerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου