Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Το συναυλιακό πρόγραμμα της 81ης ΔΕΘ

deth
Ορισμένα από τα τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα «πρωταγωνιστήσουν» και φέτος στα Music Events Live, δημιουργώντας το πιο πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, η οποία πραγματοποιείται από τις 10-18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι νύχτες της 81ης ΔΕΘ θα έχουν παλμό και διασκέδαση κάτω από τους ήχους γνωστών καλλιτεχνών, οι οποίοι ικανοποιούν τις μουσικές προτιμήσεις όλων των ηλικιών.

Κάθε βράδυ στις 21:30 στη μεγάλη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ τα Music Events Live θα αποτελέσουν πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και fans των καλλιτεχνών, μετατρέποντας κάθε ημέρα της 81ης ΔΕΘ σε μία γιορτή.
Στις 10 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της ΔΕΘ ανεβαίνουν οι πολύ αγαπητοί Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου και τη «σκυτάλη» παίρνουν στις 11 του μηνός η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες.
Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τραγουδούν ο Στέλιος Ρόκκος και η Μαλού και την επόμενη ημέρα οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των αδελφών Τσαχουρίδη θα σχηματιστεί ο μεγαλύτερος σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων ποντιακός χορός «Ομάλ» και θα διεκδικήσει μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες.

Στις 14 του μήνα ο Σταύρος Κουγιουμτζής συναντά τον Βασίλη Τσιτσάνη μέσα από το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη, που δένει με τις φωνές του Κώστα Μακεδόνα, της Κατερίνας Κόρου και της Αιμιλίας Κουγιουμτζή.
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου είναι η σειρά του Γιάννη Πλούταρχου να ανέβει στη σκηνή της ΔΕΘ με τους Kings να κάνουν το opening act.
Την επόμενη ημέρα η Πέγκυ Ζήνα θα ξεσηκώσει τους θαυμαστές της, ενώ το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στα Music Events θα δώσουν τον τόνο ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Demy με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και τους Panik Live να κάνουν το opening act.
Το συναυλιακό πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 του μηνός με την Πάολα, ενώ το opening act κάνουν οι Rec.
Τις συναυλίες τις παρακολουθούν όλοι μόνο με το εισιτήριο της 81ης ΔΕΘ.
Χορηγοί των MusicEventsLive είναι οι εταιρείες MLS και Μαλαματίνα, ενώ τα επίσημα ξενοδοχεία είναι το GrandHotelPalace και το MediterraneanPalace.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου